Van Dullink NVM Makelaars

Van Dullink NVM Makelaars is een makelaar gevestigd in Berkel en Rodenrijs. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Dullink NVM Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Dullink NVM Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Berkel en Rodenrijs en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Dullink NVM Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Dullink NVM Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 512.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 10.000
  • Aantal transacties 79
Meer informatie over Van Dullink NVM Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Dullink NVM Makelaars verkoopt

Van Dullink NVM Makelaars is het meeste actief in Berkel en Rodenrijs. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Dullink NVM Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Dullink NVM Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Berkel en Rodenrijs 52 € 545.000
Bergschenhoek 11 € 480.000
Zoetermeer 5 € 393.000
Bleiswijk 3 € 320.000
Rotterdam 2 € 413.000

Type woningen die Van Dullink NVM Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Dullink NVM Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Dullink NVM Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
2 onder 1 kapwoning
15%
hoekwoning
13%
galerijflat
5%
portiekflat
5%
vrijstaande woning
5%
bovenwoning
4%
penthouse
4%
maisonnette
3%
eindwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
geschakelde woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Dullink NVM Makelaars

Wat kost Van Dullink NVM Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Dullink NVM Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Dullink NVM Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.800.

Waar is Van Dullink NVM Makelaars actief?

+

Van Dullink NVM Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Zoetermeer, Bleiswijk en Rotterdam.

In welk prijssegment is Van Dullink NVM Makelaars actief?

+

Van Dullink NVM Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Dullink NVM Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 512.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Berkel en Rodenrijs

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Berkel en Rodenrijs en vergelijkbaar is aan Van Dullink NVM Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!