Makelaars in Bergschenhoek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bergschenhoek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 22 makelaars actief geweest in Bergschenhoek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bergschenhoek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Oosteindsche Ackers.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bergschenhoek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bergschenhoek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 561.000
 • Gemiddelde verkooptijd 50
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -91.000
 • Aantal transacties 129
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bergschenhoek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bergschenhoek

In Bergschenhoek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 523.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -91.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bergschenhoek.

Bij de verkoop van een huis in Bergschenhoek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 133 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 523.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bergschenhoek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bergschenhoek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 561.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bergschenhoek is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bergschenhoek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bergschenhoek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bergschenhoek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bergschenhoek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Lagerweij & Fonk NVM Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bergschenhoek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bergschenhoek.

Populaire buurten in Bergschenhoek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bergschenhoek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bergschenhoek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Oosteindsche Ackers

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 574.000
  Woningen verkocht
  27
 • 2. Dorp Bergschenhoek

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 443.000
  Woningen verkocht
  25
 • 3. Bergsche Ackers

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 607.000
  Woningen verkocht
  18
 • 4. Eilandenbuurt

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 526.000
  Woningen verkocht
  17
 • 5. Ackerse Zoom

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 528.000
  Woningen verkocht
  15

Top 5 woningen verkocht in Bergschenhoek

In Bergschenhoek zijn de afgelopen maand 129 woningen verkocht. Makelaar Lagerweij & Fonk NVM Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bergschenhoek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Leeuwenhoekweg 90 /92 J.J. van Oosten Makelaardij | Baerz & Co € 1.600.000
Wolfend 29 Lagerweij & Fonk NVM Makelaars € 1.400.000
Oosteindseweg 21 Woongeluk Makelaardij B.V. € 1.000.000
Korenmolen 20 Baljon makelaars € 925.000
Naaldvaren 11 DB Makelaars € 900.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bergschenhoek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bergschenhoek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 22 makelaars actief geweest in Bergschenhoek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bergschenhoek.

Wat kost een makelaar in Bergschenhoek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bergschenhoek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bergschenhoek van € 5.600 tot € 6.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bergschenhoek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bergschenhoek zijn € 2.800 a € 4.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bergschenhoek?

+

De meest verkopende makelaar van Bergschenhoek is Lagerweij & Fonk NVM Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bergschenhoek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bergschenhoek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bergschenhoek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bergschenhoek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!