Gouwestad Makelaardij

Gouwestad Makelaardij is een makelaar gevestigd in Waddinxveen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Gouwestad Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Gouwestad Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Waddinxveen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Gouwestad Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Gouwestad Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 395.000
  • Gemiddelde verkooptijd 45
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 23.000
  • Aantal transacties 66
Meer informatie over Gouwestad Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Gouwestad Makelaardij verkoopt

Gouwestad Makelaardij is het meeste actief in Waddinxveen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Gouwestad Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Gouwestad Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Waddinxveen 54 € 411.000
Gouda 3 € 243.000
Rotterdam 2 € 340.000
Zoetermeer 2 € 375.000
Berkel en Rodenrijs 2 € 90.000

Type woningen die Gouwestad Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Gouwestad Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Gouwestad Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
51%
hoekwoning
8%
portiekflat
7%
2 onder 1 kapwoning
6%
eindwoning
6%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
5%
maisonnette
5%
galerijflat
4%
vrijstaande woning
4%
benedenwoning
2%
halfvrijstaande woning
1%
penthouse
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gouwestad Makelaardij

Wat kost Gouwestad Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Gouwestad Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Gouwestad Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Gouwestad Makelaardij actief?

+

Gouwestad Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Waddinxveen, Gouda, Rotterdam, Zoetermeer en Berkel en Rodenrijs.

In welk prijssegment is Gouwestad Makelaardij actief?

+

Gouwestad Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Gouwestad Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 395.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Waddinxveen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Waddinxveen en vergelijkbaar is aan Gouwestad Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!