Dupree Makelaars

Dupree Makelaars is een makelaar gevestigd in Gouda. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dupree Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Dupree Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gouda en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dupree Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dupree Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 442.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 22.000
  • Aantal transacties 212
Meer informatie over Dupree Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dupree Makelaars verkoopt

Dupree Makelaars is het meeste actief in Gouda. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dupree Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dupree Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Gouda 117 € 377.000
Waddinxveen 44 € 453.000
Reeuwijk 22 € 610.000
Rotterdam 9 € 411.000
Bodegraven 5 € 660.000

Type woningen die Dupree Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dupree Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dupree Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
vrijstaande woning
13%
2 onder 1 kapwoning
10%
hoekwoning
10%
portiekwoning
9%
galerijflat
4%
maisonnette
4%
benedenwoning
2%
eindwoning
2%
bovenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dupree Makelaars

Wat kost Dupree Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dupree Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dupree Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Dupree Makelaars actief?

+

Dupree Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Gouda, Waddinxveen, Reeuwijk, Rotterdam en Bodegraven.

In welk prijssegment is Dupree Makelaars actief?

+

Dupree Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dupree Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 442.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gouda

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gouda en vergelijkbaar is aan Dupree Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!