3B Makelaardij

3B Makelaardij is een makelaar gevestigd in Bergschenhoek. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt 3B Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. 3B Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bergschenhoek en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van 3B Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties 3B Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 489.000
  • Gemiddelde verkooptijd 47
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 130.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over 3B Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar 3B Makelaardij verkoopt

3B Makelaardij is het meeste actief in Bergschenhoek. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar 3B Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt 3B Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 8 € 440.000
Bergschenhoek 4 € 614.000
Berkel en Rodenrijs 2 € 433.000

Type woningen die 3B Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat 3B Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat 3B Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
13%
benedenwoning
13%
hoekwoning
13%
vrijstaande woning
13%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in 3B Makelaardij

Wat kost 3B Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van 3B Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer 3B Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.700.

Waar is 3B Makelaardij actief?

+

3B Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs.

In welk prijssegment is 3B Makelaardij actief?

+

3B Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar 3B Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 489.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bergschenhoek

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bergschenhoek en vergelijkbaar is aan 3B Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!