DRVM

DRVM is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt DRVM hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. DRVM is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van DRVM. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties DRVM in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 714.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -627.000
  • Aantal transacties 11
Meer informatie over DRVM
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar DRVM verkoopt

DRVM is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar DRVM woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt DRVM ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 10 € 705.000
Capelle aan den IJssel 1 € 798.000

Type woningen die DRVM verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat DRVM diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat DRVM het meeste verkoopt is tussenverdieping.

tussenverdieping
33%
portiekwoning
22%
benedenwoning
11%
bovenwoning
11%
maisonnette
11%
vrijstaande woning
11%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in DRVM

Wat kost DRVM bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 7.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 10.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van DRVM voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer DRVM je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.600 en de € 5.400.

Waar is DRVM actief?

+

DRVM heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam en Capelle aan den IJssel.

In welk prijssegment is DRVM actief?

+

DRVM is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar DRVM actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 714.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan DRVM. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!