NVM Makelaarskantoor G. Kok

NVM Makelaarskantoor G. Kok is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt NVM Makelaarskantoor G. Kok hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. NVM Makelaarskantoor G. Kok is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van NVM Makelaarskantoor G. Kok. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties NVM Makelaarskantoor G. Kok in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 522.000
  • Gemiddelde verkooptijd 50
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -1.000
  • Aantal transacties 57
Meer informatie over NVM Makelaarskantoor G. Kok
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar NVM Makelaarskantoor G. Kok verkoopt

NVM Makelaarskantoor G. Kok is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar NVM Makelaarskantoor G. Kok woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt NVM Makelaarskantoor G. Kok ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 48 € 539.000
Oude Pekela 1 € 150.000
Boxmeer 1 € 339.000
Amsterdam 1 € 900.000
Nieuwkuijk 1 € 499.000

Type woningen die NVM Makelaarskantoor G. Kok verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat NVM Makelaarskantoor G. Kok diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat NVM Makelaarskantoor G. Kok het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
portiekflat
20%
hoekwoning
17%
benedenwoning
10%
bovenwoning
10%
2 onder 1 kapwoning
4%
galerijflat
4%
vrijstaande woning
3%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in NVM Makelaarskantoor G. Kok

Wat kost NVM Makelaarskantoor G. Kok bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van NVM Makelaarskantoor G. Kok voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer NVM Makelaarskantoor G. Kok je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is NVM Makelaarskantoor G. Kok actief?

+

NVM Makelaarskantoor G. Kok heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Oude Pekela, Boxmeer, Amsterdam en Nieuwkuijk.

In welk prijssegment is NVM Makelaarskantoor G. Kok actief?

+

NVM Makelaarskantoor G. Kok is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar NVM Makelaarskantoor G. Kok actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 522.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan NVM Makelaarskantoor G. Kok. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!