Makelaarskantoor Langejan

Makelaarskantoor Langejan is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Makelaarskantoor Langejan hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Makelaarskantoor Langejan is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Makelaarskantoor Langejan. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Makelaarskantoor Langejan in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 580.000
  • Gemiddelde verkooptijd 87
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -162.000
  • Aantal transacties 28
Meer informatie over Makelaarskantoor Langejan
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Makelaarskantoor Langejan verkoopt

Makelaarskantoor Langejan is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Makelaarskantoor Langejan woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Makelaarskantoor Langejan ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 26 € 605.000
Den Haag 1 € 285.000
Almelo 1 € 208.000

Type woningen die Makelaarskantoor Langejan verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Makelaarskantoor Langejan diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Makelaarskantoor Langejan het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
portiekflat
26%
bovenwoning
13%
benedenwoning
10%
galerijflat
5%
vrijstaande woning
5%
2 onder 1 kapwoning
3%
hoekwoning
3%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Makelaarskantoor Langejan

Wat kost Makelaarskantoor Langejan bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Makelaarskantoor Langejan voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Makelaarskantoor Langejan je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.400.

Waar is Makelaarskantoor Langejan actief?

+

Makelaarskantoor Langejan heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Den Haag en Almelo.

In welk prijssegment is Makelaarskantoor Langejan actief?

+

Makelaarskantoor Langejan is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Makelaarskantoor Langejan actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 580.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan Makelaarskantoor Langejan. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!