TW3 Strategie Marketing Makelaardij

TW3 Strategie Marketing Makelaardij is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt TW3 Strategie Marketing Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. TW3 Strategie Marketing Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van TW3 Strategie Marketing Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties TW3 Strategie Marketing Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 569.000
  • Gemiddelde verkooptijd 88
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 113.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over TW3 Strategie Marketing Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar TW3 Strategie Marketing Makelaardij verkoopt

TW3 Strategie Marketing Makelaardij is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar TW3 Strategie Marketing Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt TW3 Strategie Marketing Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 12 € 549.000
Den Haag 3 € 545.000
Spijkenisse 3 € 360.000
Reeuwijk 1 € 649.000
Ridderkerk 1 € 1.600.000

Type woningen die TW3 Strategie Marketing Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat TW3 Strategie Marketing Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat TW3 Strategie Marketing Makelaardij het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
55%
tussenverdieping
15%
bovenwoning
10%
tussenwoning
10%
eindwoning
5%
geschakelde woning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in TW3 Strategie Marketing Makelaardij

Wat kost TW3 Strategie Marketing Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van TW3 Strategie Marketing Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer TW3 Strategie Marketing Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.800 en de € 4.300.

Waar is TW3 Strategie Marketing Makelaardij actief?

+

TW3 Strategie Marketing Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Den Haag, Spijkenisse, Reeuwijk en Ridderkerk.

In welk prijssegment is TW3 Strategie Marketing Makelaardij actief?

+

TW3 Strategie Marketing Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar TW3 Strategie Marketing Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 569.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan TW3 Strategie Marketing Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!