Hulstkamp Christies Makelaars

Hulstkamp Christies Makelaars is een makelaar gevestigd in Rotterdam. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Hulstkamp Christies Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Hulstkamp Christies Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Rotterdam en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Hulstkamp Christies Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Hulstkamp Christies Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 1.160.000
  • Gemiddelde verkooptijd 84
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 18.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over Hulstkamp Christies Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Hulstkamp Christies Makelaars verkoopt

Hulstkamp Christies Makelaars is het meeste actief in Rotterdam. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Hulstkamp Christies Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Hulstkamp Christies Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Rotterdam 8 € 1.222.000
Den Haag 1 € 975.000
Hardinxveld-Giessendam 1 € 1.225.000
Nieuwerkerk aan den IJssel 1 € 1.249.000
Delfgauw 1 € 1.250.000

Type woningen die Hulstkamp Christies Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Hulstkamp Christies Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Hulstkamp Christies Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
39%
portiekflat
35%
penthouse
13%
halfvrijstaande woning
9%
tussenwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hulstkamp Christies Makelaars

Wat kost Hulstkamp Christies Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 11.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 17.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Hulstkamp Christies Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Hulstkamp Christies Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 5.800 en de € 8.700.

Waar is Hulstkamp Christies Makelaars actief?

+

Hulstkamp Christies Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Rotterdam, Den Haag, Hardinxveld-Giessendam, Nieuwerkerk aan den IJssel en Delfgauw.

In welk prijssegment is Hulstkamp Christies Makelaars actief?

+

Hulstkamp Christies Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Hulstkamp Christies Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 1.160.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Rotterdam

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Rotterdam en vergelijkbaar is aan Hulstkamp Christies Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!