Makelaars in Zoetermeer

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Zoetermeer, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 97 makelaars actief geweest in Zoetermeer. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Zoetermeer helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Zoetermeer zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Zoetermeer afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 384.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 918
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Zoetermeer
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Zoetermeer

In Zoetermeer is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 375.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Zoetermeer.

Bij de verkoop van een huis in Zoetermeer is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 109 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 375.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Zoetermeer. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Zoetermeer weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 384.000.

Het meest voorkomende energielabel in Zoetermeer is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Zoetermeer. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Zoetermeer

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Zoetermeer? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Zoetermeer. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Makelaars Jenné | Baars | Jenné de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Zoetermeer, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Zoetermeer.

Populaire buurten in Zoetermeer

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Zoetermeer? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Zoetermeer. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Dorp

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 334.000
  Woningen verkocht
  82
 • 2. Oosterheem-Noord-Oost

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 494.000
  Woningen verkocht
  79
 • 3. Driemanspolder

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 283.000
  Woningen verkocht
  77
 • 4. Rokkeveen-Oost

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 445.000
  Woningen verkocht
  73
 • 5. Buytenwegh

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  73

Top 5 woningen verkocht in Zoetermeer

In Zoetermeer zijn de afgelopen maand 918 woningen verkocht. Makelaar De Makelaars Jenné | Baars | Jenné verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Zoetermeer.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Voorweg 160 Estata Makelaars O.G. € 1.395.000
Vierde Stationsstraat 442 Schieland Borsboom € 1.250.000
Voorweg 96 Van t Hof Makelaardij € 1.250.000
Eerste Stationsstraat 65 Hogenboom Makelaardij € 1.095.000
Eufraatstroom 19 De Makelaars Jenné | Baars | Jenné € 1.059.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zoetermeer

Hoeveel makelaars zijn er actief in Zoetermeer?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 97 makelaars actief geweest in Zoetermeer. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Zoetermeer.

Wat kost een makelaar in Zoetermeer?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Zoetermeer is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Zoetermeer van € 3.800 tot € 4.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Zoetermeer?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Zoetermeer zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Zoetermeer?

+

De meest verkopende makelaar van Zoetermeer is De Makelaars Jenné | Baars | Jenné. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Zoetermeer zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Zoetermeer?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Zoetermeer aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Zoetermeer.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!