Makelaars in Leidschendam

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Leidschendam, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 68 makelaars actief geweest in Leidschendam. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Leidschendam helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als De Heuvel zuid.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Leidschendam zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Leidschendam afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 469.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 2.000
 • Aantal transacties 291
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Leidschendam
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Leidschendam

In Leidschendam is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 439.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 2.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Leidschendam.

Bij de verkoop van een huis in Leidschendam is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 113 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 439.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Leidschendam. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Leidschendam weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 469.000.

Het meest voorkomende energielabel in Leidschendam is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Leidschendam. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Leidschendam

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Leidschendam? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Leidschendam. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Lieshout Kruize NVM makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Leidschendam, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Leidschendam.

Populaire buurten in Leidschendam

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Leidschendam? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Leidschendam. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. De Heuvel zuid

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 254.000
  Woningen verkocht
  38
 • 2. Prinsenhof hoog

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 229.000
  Woningen verkocht
  37
 • 3. Raadhuiskwartier

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 504.000
  Woningen verkocht
  28
 • 4. 't Lien zuid

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  22
 • 5. Damcentrum

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 533.000
  Woningen verkocht
  20

Top 5 woningen verkocht in Leidschendam

In Leidschendam zijn de afgelopen maand 291 woningen verkocht. Makelaar Van Lieshout Kruize NVM makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Leidschendam.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Veursestraatweg 106 D Spirit Vastgoed | NVM Qualis € 2.995.000
Bovenmeerweg 1 Makelaarskantoor Reichman & Rommelaar BV € 2.249.000
Karekietlaan 4 WVK Makelaars € 1.895.000
Stompwijkseweg 38 WVK Makelaars € 1.547.000
Noortheylaan 3 WVK Makelaars € 1.495.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Leidschendam

Hoeveel makelaars zijn er actief in Leidschendam?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 68 makelaars actief geweest in Leidschendam. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Leidschendam.

Wat kost een makelaar in Leidschendam?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Leidschendam is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Leidschendam van € 4.700 tot € 5.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Leidschendam?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Leidschendam zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Leidschendam?

+

De meest verkopende makelaar van Leidschendam is Van Lieshout Kruize NVM makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Leidschendam zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Leidschendam?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Leidschendam aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Leidschendam.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!