De Bruyn en Tak NVM Makelaardij

De Bruyn en Tak NVM Makelaardij is een makelaar gevestigd in Voorburg. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt De Bruyn en Tak NVM Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Bruyn en Tak NVM Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Voorburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Bruyn en Tak NVM Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Bruyn en Tak NVM Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 390.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -39.000
  • Aantal transacties 67
Meer informatie over De Bruyn en Tak NVM Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Bruyn en Tak NVM Makelaardij verkoopt

De Bruyn en Tak NVM Makelaardij is het meeste actief in Voorburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Bruyn en Tak NVM Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Bruyn en Tak NVM Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Voorburg 26 € 460.000
Leidschendam 20 € 312.000
Den Haag 11 € 438.000
Rijswijk 5 € 343.000

Type woningen die De Bruyn en Tak NVM Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Bruyn en Tak NVM Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Bruyn en Tak NVM Makelaardij het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
36%
galerijflat
18%
tussenwoning
15%
bovenwoning
11%
benedenwoning
7%
hoekwoning
5%
maisonnette
3%
portiekwoning
2%
tussenverdieping
1%
vrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Bruyn en Tak NVM Makelaardij

Wat kost De Bruyn en Tak NVM Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Bruyn en Tak NVM Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Bruyn en Tak NVM Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 2.900.

Waar is De Bruyn en Tak NVM Makelaardij actief?

+

De Bruyn en Tak NVM Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Voorburg, Leidschendam, Den Haag, Rijswijk en Eijsden.

In welk prijssegment is De Bruyn en Tak NVM Makelaardij actief?

+

De Bruyn en Tak NVM Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Bruyn en Tak NVM Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 390.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Voorburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Voorburg en vergelijkbaar is aan De Bruyn en Tak NVM Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!