Van der Togt Makelaardij

Van der Togt Makelaardij is een makelaar gevestigd in Voorburg. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van der Togt Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van der Togt Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Voorburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Togt Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van der Togt Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 426.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -54.000
  • Aantal transacties 22
Meer informatie over Van der Togt Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van der Togt Makelaardij verkoopt

Van der Togt Makelaardij is het meeste actief in Voorburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Togt Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Togt Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Voorburg 5 € 490.000
Zoetermeer 2 € 246.000
Den Haag 2 € 382.000
Amsterdam 1 € 415.000
Moordrecht 1 € 290.000

Type woningen die Van der Togt Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Togt Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Togt Makelaardij het meeste verkoopt is bovenwoning.

bovenwoning
23%
tussenwoning
18%
benedenwoning
14%
maisonnette
14%
galerijflat
9%
hoekwoning
9%
portiekflat
9%
eindwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Togt Makelaardij

Wat kost Van der Togt Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Togt Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Togt Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Van der Togt Makelaardij actief?

+

Van der Togt Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Voorburg, Zoetermeer, Den Haag, Amsterdam en Moordrecht.

In welk prijssegment is Van der Togt Makelaardij actief?

+

Van der Togt Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Togt Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 426.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Voorburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Voorburg en vergelijkbaar is aan Van der Togt Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!