De Wekker Makelaardij

De Wekker Makelaardij is een makelaar gevestigd in Leiden. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Wekker Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. De Wekker Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leiden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Wekker Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Wekker Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 394.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -8.000
  • Aantal transacties 167
Meer informatie over De Wekker Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Wekker Makelaardij verkoopt

De Wekker Makelaardij is het meeste actief in Leiden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Wekker Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Wekker Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leiden 54 € 364.000
Zoetermeer 39 € 391.000
Leiderdorp 26 € 385.000
Zoeterwoude 11 € 515.000
Den Haag 7 € 391.000

Type woningen die De Wekker Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Wekker Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Wekker Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
44%
portiekwoning
16%
hoekwoning
12%
galerijflat
8%
benedenwoning
5%
maisonnette
5%
2 onder 1 kapwoning
4%
bovenwoning
2%
vrijstaande woning
2%
eindwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Wekker Makelaardij

Wat kost De Wekker Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Wekker Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Wekker Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is De Wekker Makelaardij actief?

+

De Wekker Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leiden, Zoetermeer, Leiderdorp, Zoeterwoude en Den Haag.

In welk prijssegment is De Wekker Makelaardij actief?

+

De Wekker Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Wekker Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 394.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leiden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leiden en vergelijkbaar is aan De Wekker Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!