Makelaars in Leiderdorp

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Leiderdorp, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 37 makelaars actief geweest in Leiderdorp. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Leiderdorp helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ouderzorg inclusief De Houtkamp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Leiderdorp zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Leiderdorp afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 449.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 23.000
 • Aantal transacties 219
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Leiderdorp
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Leiderdorp

In Leiderdorp is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 439.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 23.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Leiderdorp.

Bij de verkoop van een huis in Leiderdorp is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 109 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 439.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4000. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Leiderdorp. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Leiderdorp weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 449.000.

Het meest voorkomende energielabel in Leiderdorp is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Leiderdorp. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Leiderdorp

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Leiderdorp? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Leiderdorp. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Drieman Garantiemakelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Leiderdorp, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Leiderdorp.

 • Verkooptijd
  28 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 385.000
  Woningen verkocht
  26
 • Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 359.000
  Woningen verkocht
  23
 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 438.000
  Woningen verkocht
  20
 • Alpina

  5. Alpina

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 450.000
  Woningen verkocht
  11

Populaire buurten in Leiderdorp

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Leiderdorp? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Leiderdorp. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ouderzorg inclusief De Houtkamp

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 397.000
  Woningen verkocht
  49
 • 2. De Vogelwijk

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 341.000
  Woningen verkocht
  30
 • 3. Buitenhof-Midden-West

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 491.000
  Woningen verkocht
  21
 • 4. Kerkwijk

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 676.000
  Woningen verkocht
  15
 • 5. De Schansen

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 324.000
  Woningen verkocht
  15

Top 5 woningen verkocht in Leiderdorp

In Leiderdorp zijn de afgelopen maand 219 woningen verkocht. Makelaar Drieman Garantiemakelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Leiderdorp.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Leithonpark 8 Graal Makelaardij € 1.450.000
Hoofdstraat 59 Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars € 1.295.000
Grotiuslaan 4 Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars € 1.275.000
De Zaalberg 1 Ivo van der Leek Makelaardij € 1.095.000
Essenpark 7 Hypodomus € 950.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Leiderdorp

Hoeveel makelaars zijn er actief in Leiderdorp?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 37 makelaars actief geweest in Leiderdorp. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Leiderdorp.

Wat kost een makelaar in Leiderdorp?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Leiderdorp is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Leiderdorp van € 4.500 tot € 5.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Leiderdorp?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Leiderdorp zijn € 2.200 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Leiderdorp?

+

De meest verkopende makelaar van Leiderdorp is Drieman Garantiemakelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Leiderdorp zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Leiderdorp?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Leiderdorp aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Leiderdorp.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!