Obèr Makelaardij

Obèr Makelaardij is een makelaar gevestigd in Leiderdorp. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Obèr Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Obèr Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leiderdorp en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Obèr Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Obèr Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 403.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -71.000
  • Aantal transacties 24
Meer informatie over Obèr Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Obèr Makelaardij verkoopt

Obèr Makelaardij is het meeste actief in Leiderdorp. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Obèr Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Obèr Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leiderdorp 13 € 414.000
Leiden 4 € 326.000
Zoeterwoude 3 € 543.000
Oosthuizen 1 € 445.000
Den Haag 1 € 279.000

Type woningen die Obèr Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Obèr Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Obèr Makelaardij het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
26%
tussenwoning
26%
galerijflat
19%
hoekwoning
13%
2 onder 1 kapwoning
10%
maisonnette
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Obèr Makelaardij

Wat kost Obèr Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Obèr Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Obèr Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Obèr Makelaardij actief?

+

Obèr Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leiderdorp, Leiden, Zoeterwoude, Oosthuizen en Den Haag.

In welk prijssegment is Obèr Makelaardij actief?

+

Obèr Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Obèr Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 403.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leiderdorp

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leiderdorp en vergelijkbaar is aan Obèr Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!