Apollo Makelaardij

Apollo Makelaardij is een makelaar gevestigd in Leiden. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Apollo Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Apollo Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leiden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Apollo Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Apollo Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 438.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -40.000
  • Aantal transacties 64
Meer informatie over Apollo Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Apollo Makelaardij verkoopt

Apollo Makelaardij is het meeste actief in Leiden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Apollo Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Apollo Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leiden 21 € 405.000
Den Haag 12 € 335.000
Amsterdam 12 € 554.000
Leiderdorp 8 € 478.000
Oegstgeest 5 € 448.000

Type woningen die Apollo Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Apollo Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Apollo Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
tussenverdieping
19%
eindwoning
9%
portiekwoning
9%
benedenwoning
6%
hoekwoning
6%
2 onder 1 kapwoning
4%
bovenwoning
4%
galerijflat
4%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Apollo Makelaardij

Wat kost Apollo Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Apollo Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Apollo Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Apollo Makelaardij actief?

+

Apollo Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leiden, Den Haag, Amsterdam, Leiderdorp en Oegstgeest.

In welk prijssegment is Apollo Makelaardij actief?

+

Apollo Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Apollo Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 438.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leiden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leiden en vergelijkbaar is aan Apollo Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!