Graal Makelaardij

Graal Makelaardij is een makelaar gevestigd in Leiden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Graal Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Graal Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leiden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Graal Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Graal Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 871.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 190.000
  • Aantal transacties 25
Meer informatie over Graal Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Graal Makelaardij verkoopt

Graal Makelaardij is het meeste actief in Leiden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Graal Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Graal Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oegstgeest 14 € 843.000
Leiden 9 € 818.000
Warmond 1 € 1.150.000
Leiderdorp 1 € 1.450.000

Type woningen die Graal Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Graal Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Graal Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
37%
hoekwoning
17%
vrijstaande woning
17%
2 onder 1 kapwoning
10%
bovenwoning
3%
eindwoning
3%
galerijflat
3%
maisonnette
3%
portiekflat
3%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Graal Makelaardij

Wat kost Graal Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 8.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 13.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Graal Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Graal Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.400 en de € 6.500.

Waar is Graal Makelaardij actief?

+

Graal Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oegstgeest, Leiden, Warmond en Leiderdorp.

In welk prijssegment is Graal Makelaardij actief?

+

Graal Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Graal Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 871.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 7.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leiden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leiden en vergelijkbaar is aan Graal Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!