Makelaars in Oegstgeest

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Oegstgeest, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 46 makelaars actief geweest in Oegstgeest. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Oegstgeest helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bloemenbuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Oegstgeest zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Oegstgeest afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 545.000
 • Gemiddelde verkooptijd 40
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 13.000
 • Aantal transacties 238
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Oegstgeest
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Oegstgeest

In Oegstgeest is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 576.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 13.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Oegstgeest.

Bij de verkoop van een huis in Oegstgeest is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 576.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 4800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Oegstgeest. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Oegstgeest weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 545.000.

Het meest voorkomende energielabel in Oegstgeest is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Oegstgeest. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Oegstgeest

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Oegstgeest? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Oegstgeest. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Proper Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Oegstgeest, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Oegstgeest.

 • Alpina

  2. Alpina

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 492.000
  Woningen verkocht
  23
 • Verkooptijd
  60 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 610.000
  Woningen verkocht
  22
 • Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 542.000
  Woningen verkocht
  19
 • Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 613.000
  Woningen verkocht
  17

Populaire buurten in Oegstgeest

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Oegstgeest? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Oegstgeest. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bloemenbuurt

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 331.000
  Woningen verkocht
  57
 • 2. Oranje Nassau

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 735.000
  Woningen verkocht
  41
 • 3. Voscuyl

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 577.000
  Woningen verkocht
  26
 • 4. Poelgeest

  Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 545.000
  Woningen verkocht
  26
 • 5. Oudenhof

  Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 517.000
  Woningen verkocht
  22

Top 5 woningen verkocht in Oegstgeest

In Oegstgeest zijn de afgelopen maand 238 woningen verkocht. Makelaar Proper Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Oegstgeest.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Hendrik Kraemerpark 46 Proper Makelaardij € 1.350.000
Wilhelminapark 23 Proper Makelaardij € 1.295.000
Kronenburg 6 Geurts Makelaars € 1.245.000
Kronenburg 8 Proper Makelaardij € 1.195.000
Laan van Alkemade 48 Losecaat NVM Makelaars Oegstgeest € 1.195.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Oegstgeest

Hoeveel makelaars zijn er actief in Oegstgeest?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 46 makelaars actief geweest in Oegstgeest. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Oegstgeest.

Wat kost een makelaar in Oegstgeest?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Oegstgeest is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Oegstgeest van € 5.500 tot € 6.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Oegstgeest?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Oegstgeest zijn € 2.700 a € 4.100. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Oegstgeest?

+

De meest verkopende makelaar van Oegstgeest is Proper Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Oegstgeest zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Oegstgeest?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Oegstgeest aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Oegstgeest.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!