Panne van Soest Makelaars

Panne van Soest Makelaars is een makelaar gevestigd in Oegstgeest. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Panne van Soest Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Panne van Soest Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oegstgeest en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Panne van Soest Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Panne van Soest Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 576.000
  • Gemiddelde verkooptijd 52
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 10.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Panne van Soest Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Panne van Soest Makelaars verkoopt

Panne van Soest Makelaars is het meeste actief in Oegstgeest. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Panne van Soest Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Panne van Soest Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oegstgeest 12 € 549.000
Warmond 1 € 900.000
Leiden 1 € 345.000
Leiderdorp 1 € 875.000
Utrecht 1 € 500.000

Type woningen die Panne van Soest Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Panne van Soest Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Panne van Soest Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
21%
tussenwoning
21%
portiekflat
16%
vrijstaande woning
16%
galerijflat
11%
geschakelde woning
11%
hoekwoning
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Panne van Soest Makelaars

Wat kost Panne van Soest Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 8.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Panne van Soest Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Panne van Soest Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.900 en de € 4.300.

Waar is Panne van Soest Makelaars actief?

+

Panne van Soest Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oegstgeest, Warmond, Leiden, Leiderdorp en Utrecht.

In welk prijssegment is Panne van Soest Makelaars actief?

+

Panne van Soest Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Panne van Soest Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 576.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oegstgeest

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oegstgeest en vergelijkbaar is aan Panne van Soest Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!