Ancora Makelaardij

Ancora Makelaardij is een makelaar gevestigd in Noordwijk. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Ancora Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Ancora Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Noordwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Ancora Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Ancora Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 413.000
  • Gemiddelde verkooptijd 30
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 28.000
  • Aantal transacties 68
Meer informatie over Ancora Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Ancora Makelaardij verkoopt

Ancora Makelaardij is het meeste actief in Noordwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Ancora Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Ancora Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Katwijk 53 € 428.000
Rijnsburg 4 € 452.000
Valkenburg 4 € 286.000
Oegstgeest 2 € 290.000
Noordwijk 2 € 355.000

Type woningen die Ancora Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Ancora Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Ancora Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
26%
hoekwoning
19%
galerijflat
14%
portiekwoning
12%
maisonnette
11%
2 onder 1 kapwoning
4%
bovenwoning
4%
eindwoning
4%
vrijstaande woning
4%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ancora Makelaardij

Wat kost Ancora Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Ancora Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Ancora Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Ancora Makelaardij actief?

+

Ancora Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Oegstgeest en Noordwijk.

In welk prijssegment is Ancora Makelaardij actief?

+

Ancora Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Ancora Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 413.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Noordwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Noordwijk en vergelijkbaar is aan Ancora Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!