Van der Meer Makelaars

Van der Meer Makelaars is een makelaar gevestigd in Noordwijk. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Van der Meer Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van der Meer Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Noordwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van der Meer Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van der Meer Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 494.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 60.000
  • Aantal transacties 115
Meer informatie over Van der Meer Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van der Meer Makelaars verkoopt

Van der Meer Makelaars is het meeste actief in Noordwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van der Meer Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van der Meer Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Katwijk 33 € 504.000
Noordwijk 26 € 536.000
Lisse 23 € 431.000
Rijnsburg 7 € 451.000
Noordwijkerhout 4 € 758.000

Type woningen die Van der Meer Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van der Meer Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van der Meer Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
hoekwoning
15%
portiekflat
13%
2 onder 1 kapwoning
10%
benedenwoning
9%
galerijflat
5%
vrijstaande woning
5%
eindwoning
3%
maisonnette
3%
halfvrijstaande woning
2%
bovenwoning
1%
geschakelde woning
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van der Meer Makelaars

Wat kost Van der Meer Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van der Meer Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van der Meer Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.700.

Waar is Van der Meer Makelaars actief?

+

Van der Meer Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Katwijk, Noordwijk, Lisse, Rijnsburg en Noordwijkerhout.

In welk prijssegment is Van der Meer Makelaars actief?

+

Van der Meer Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van der Meer Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 494.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Noordwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Noordwijk en vergelijkbaar is aan Van der Meer Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!