thuis bij Elsalien makelaardij

thuis bij Elsalien makelaardij is een makelaar gevestigd in Noordwijk. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt thuis bij Elsalien makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. thuis bij Elsalien makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Noordwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van thuis bij Elsalien makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties thuis bij Elsalien makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 480.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -205.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over thuis bij Elsalien makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar thuis bij Elsalien makelaardij verkoopt

thuis bij Elsalien makelaardij is het meeste actief in Noordwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar thuis bij Elsalien makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt thuis bij Elsalien makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Noordwijk 7 € 646.000
Nieuw-Vennep 4 € 476.000
Oegstgeest 4 € 436.000
Katwijk 3 € 356.000
Leiden 2 € 417.000

Type woningen die thuis bij Elsalien makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat thuis bij Elsalien makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat thuis bij Elsalien makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
portiekflat
19%
hoekwoning
11%
2 onder 1 kapwoning
8%
eindwoning
8%
galerijflat
8%
vrijstaande woning
6%
benedenwoning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in thuis bij Elsalien makelaardij

Wat kost thuis bij Elsalien makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van thuis bij Elsalien makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer thuis bij Elsalien makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is thuis bij Elsalien makelaardij actief?

+

thuis bij Elsalien makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Noordwijk, Nieuw-Vennep, Oegstgeest, Katwijk en Leiden.

In welk prijssegment is thuis bij Elsalien makelaardij actief?

+

thuis bij Elsalien makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar thuis bij Elsalien makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 480.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Noordwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Noordwijk en vergelijkbaar is aan thuis bij Elsalien makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!