Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars is een makelaar gevestigd in Lisse. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Lisse en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 832.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -429.000
  • Aantal transacties 54
Meer informatie over Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars verkoopt

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars is het meeste actief in Lisse. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Noordwijk 13 € 932.000
Hillegom 9 € 556.000
Lisse 9 € 617.000
Warmond 5 € 1.517.000
Sassenheim 4 € 667.000

Type woningen die Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
36%
tussenwoning
20%
hoekwoning
14%
2 onder 1 kapwoning
12%
bovenwoning
6%
portiekwoning
6%
maisonnette
4%
galerijflat
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars

Wat kost Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 8.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 12.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.200 en de € 6.200.

Waar is Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars actief?

+

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Noordwijk, Hillegom, Lisse, Warmond en Sassenheim.

In welk prijssegment is Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars actief?

+

Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 832.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Lisse

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Lisse en vergelijkbaar is aan Wilbrink & v.d. Vlugt Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!