Woon4you Makelaars & Taxateurs

Woon4you Makelaars & Taxateurs is een makelaar gevestigd in Woerden. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Woon4you Makelaars & Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Woon4you Makelaars & Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Woerden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Woon4you Makelaars & Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Woon4you Makelaars & Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 421.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -59.000
  • Aantal transacties 35
Meer informatie over Woon4you Makelaars & Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Woon4you Makelaars & Taxateurs verkoopt

Woon4you Makelaars & Taxateurs is het meeste actief in Woerden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Woon4you Makelaars & Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Woon4you Makelaars & Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alphen aan den Rijn 10 € 279.000
Lisse 9 € 524.000
Leiden 3 € 236.000
Noordwijk 2 € 733.000
Leiderdorp 2 € 479.000

Type woningen die Woon4you Makelaars & Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Woon4you Makelaars & Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Woon4you Makelaars & Taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
eindwoning
17%
portiekflat
11%
maisonnette
9%
bovenwoning
6%
geschakelde woning
6%
vrijstaande woning
6%
2 onder 1 kapwoning
3%
benedenwoning
3%
galerijflat
3%
halfvrijstaande woning
3%
hoekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Woon4you Makelaars & Taxateurs

Wat kost Woon4you Makelaars & Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Woon4you Makelaars & Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Woon4you Makelaars & Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Woon4you Makelaars & Taxateurs actief?

+

Woon4you Makelaars & Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alphen aan den Rijn, Lisse, Leiden, Noordwijk en Leiderdorp.

In welk prijssegment is Woon4you Makelaars & Taxateurs actief?

+

Woon4you Makelaars & Taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Woon4you Makelaars & Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 421.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Woerden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Woerden en vergelijkbaar is aan Woon4you Makelaars & Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!