Bonnike Makelaardij

Bonnike Makelaardij is een makelaar gevestigd in Noordwijk. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bonnike Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bonnike Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Noordwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bonnike Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bonnike Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 865.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 34.000
  • Aantal transacties 70
Meer informatie over Bonnike Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar Bonnike Makelaardij verkoopt

Bonnike Makelaardij is het meeste actief in Noordwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bonnike Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bonnike Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Noordwijk 69 € 871.000
Noordwijkerhout 1 € 439.000

Type woningen die Bonnike Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bonnike Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bonnike Makelaardij het meeste verkoopt is portiekwoning.

portiekwoning
27%
2 onder 1 kapwoning
20%
tussenwoning
20%
vrijstaande woning
12%
galerijflat
8%
hoekwoning
4%
maisonnette
4%
benedenwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bonnike Makelaardij

Wat kost Bonnike Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 8.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 13.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bonnike Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bonnike Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 4.300 en de € 6.500.

Waar is Bonnike Makelaardij actief?

+

Bonnike Makelaardij heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Noordwijk en Noordwijkerhout.

In welk prijssegment is Bonnike Makelaardij actief?

+

Bonnike Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bonnike Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 865.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 14.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Noordwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Noordwijk en vergelijkbaar is aan Bonnike Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!