Makelaars in Valkenburg

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Valkenburg, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Valkenburg. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Valkenburg helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als 't Duyfrak.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Valkenburg zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Valkenburg afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 439.000
 • Gemiddelde verkooptijd 52
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -166.000
 • Aantal transacties 75
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Valkenburg
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Valkenburg

In Valkenburg is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 439.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -166.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Valkenburg.

Bij de verkoop van een huis in Valkenburg is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 439.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Valkenburg. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Valkenburg weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 439.000.

Het meest voorkomende energielabel in Valkenburg is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Valkenburg. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Valkenburg

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Valkenburg? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Valkenburg. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Max de Makelaar de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Valkenburg, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Valkenburg.

 • Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 532.000
  Woningen verkocht
  5
 • Alpina

  3. Alpina

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 564.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 286.000
  Woningen verkocht
  4
 • Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 435.000
  Woningen verkocht
  3

Populaire buurten in Valkenburg

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Valkenburg? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Valkenburg. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. 't Duyfrak

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 615.000
  Woningen verkocht
  11
 • 2. Dorp

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 394.000
  Woningen verkocht
  9
 • 3. 't Joght

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 476.000
  Woningen verkocht
  9

Top 5 woningen verkocht in Valkenburg

In Valkenburg zijn de afgelopen maand 75 woningen verkocht. Makelaar Max de Makelaar verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Valkenburg.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Burgemeester De Wildesingel 1 Van der Meer Makelaars € 935.000
Duyfraklaan 122 REMAX Makelaarsgilde € 879.000
Het Buitenwater 37 Vinkenbosch Makelaardij € 845.000
Het Buitenwater 54 Alpina € 830.000
Torenvalk 7 Geurts Makelaars € 775.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Valkenburg

Hoeveel makelaars zijn er actief in Valkenburg?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Valkenburg. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Valkenburg.

Wat kost een makelaar in Valkenburg?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Valkenburg is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Valkenburg van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Valkenburg?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Valkenburg zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Valkenburg?

+

De meest verkopende makelaar van Valkenburg is Max de Makelaar. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Valkenburg zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Valkenburg?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Valkenburg aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Valkenburg.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!