SAMEN uw Makelaar

SAMEN uw Makelaar is een makelaar gevestigd in Valkenburg. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt SAMEN uw Makelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. SAMEN uw Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Valkenburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van SAMEN uw Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties SAMEN uw Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 342.000
  • Gemiddelde verkooptijd 18
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 71.000
  • Aantal transacties 29
Meer informatie over SAMEN uw Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar SAMEN uw Makelaar verkoopt

SAMEN uw Makelaar is het meeste actief in Valkenburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar SAMEN uw Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt SAMEN uw Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Valkenburg 12 € 364.000
Hulsberg 2 € 275.000
Sittard 2 € 472.000
Bunde 1 € 270.000
Epe 1 € 299.000

Type woningen die SAMEN uw Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat SAMEN uw Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat SAMEN uw Makelaar het meeste verkoopt is portiekflat.

portiekflat
26%
halfvrijstaande woning
19%
vrijstaande woning
16%
2 onder 1 kapwoning
13%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
6%
hoekwoning
6%
benedenwoning
3%
galerijflat
3%
geschakelde woning
3%
tussenwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in SAMEN uw Makelaar

Wat kost SAMEN uw Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van SAMEN uw Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer SAMEN uw Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is SAMEN uw Makelaar actief?

+

SAMEN uw Makelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Valkenburg, Hulsberg, Sittard, Bunde en Epe.

In welk prijssegment is SAMEN uw Makelaar actief?

+

SAMEN uw Makelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar SAMEN uw Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 342.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Valkenburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Valkenburg en vergelijkbaar is aan SAMEN uw Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!