Aelmans Woningmakelaars BV

Aelmans Woningmakelaars BV is een makelaar gevestigd in Panningen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Aelmans Woningmakelaars BV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Aelmans Woningmakelaars BV is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Panningen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Aelmans Woningmakelaars BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Aelmans Woningmakelaars BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 378.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 27.000
  • Aantal transacties 118
Meer informatie over Aelmans Woningmakelaars BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Aelmans Woningmakelaars BV verkoopt

Aelmans Woningmakelaars BV is het meeste actief in Panningen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Aelmans Woningmakelaars BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Aelmans Woningmakelaars BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Weert 11 € 232.000
Voerendaal 10 € 381.000
Margraten 6 € 359.000
Klimmen 5 € 396.000
Landgraaf 5 € 228.000

Type woningen die Aelmans Woningmakelaars BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Aelmans Woningmakelaars BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Aelmans Woningmakelaars BV het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
41%
2 onder 1 kapwoning
17%
tussenwoning
13%
hoekwoning
9%
halfvrijstaande woning
7%
portiekflat
3%
bovenwoning
2%
eindwoning
2%
galerijflat
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
geschakelde woning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Aelmans Woningmakelaars BV

Wat kost Aelmans Woningmakelaars BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Aelmans Woningmakelaars BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Aelmans Woningmakelaars BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Aelmans Woningmakelaars BV actief?

+

Aelmans Woningmakelaars BV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Weert, Voerendaal, Margraten, Klimmen en Landgraaf.

In welk prijssegment is Aelmans Woningmakelaars BV actief?

+

Aelmans Woningmakelaars BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Aelmans Woningmakelaars BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 378.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Panningen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Panningen en vergelijkbaar is aan Aelmans Woningmakelaars BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!