Dionne makelaars

Dionne makelaars is een makelaar gevestigd in Gulpen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Dionne makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Dionne makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Gulpen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dionne makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dionne makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 376.000
  • Gemiddelde verkooptijd 62
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -38.000
  • Aantal transacties 52
Meer informatie over Dionne makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dionne makelaars verkoopt

Dionne makelaars is het meeste actief in Gulpen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dionne makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dionne makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Simpelveld 8 € 352.000
Epen 6 € 350.000
Gulpen 6 € 407.000
Wittem 4 € 342.000
Mechelen 4 € 347.000

Type woningen die Dionne makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dionne makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dionne makelaars het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
39%
2 onder 1 kapwoning
29%
halfvrijstaande woning
14%
tussenwoning
10%
hoekwoning
6%
eindwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dionne makelaars

Wat kost Dionne makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dionne makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dionne makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Dionne makelaars actief?

+

Dionne makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Simpelveld, Epen, Gulpen, Wittem en Mechelen.

In welk prijssegment is Dionne makelaars actief?

+

Dionne makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dionne makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 376.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Gulpen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Gulpen en vergelijkbaar is aan Dionne makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!