Makelaars in Mechelen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Mechelen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 5 makelaars actief geweest in Mechelen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Mechelen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Mechelen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Mechelen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Mechelen zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Mechelen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 373.000
 • Gemiddelde verkooptijd 60
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 10
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Mechelen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Mechelen

In Mechelen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € (geen data beschikbaar). Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Mechelen.

Bij de verkoop van een huis in Mechelen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 188 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € (geen data beschikbaar) is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van welke onbekend is. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Mechelen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Mechelen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 373.000.

Het meest voorkomende energielabel in Mechelen is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Mechelen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Mechelen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Mechelen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Mechelen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dionne makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Mechelen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Mechelen.

 • Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 352.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 249.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 239.000
  Woningen verkocht
  1
 • Verkooptijd
  207 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 798.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Mechelen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Mechelen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Mechelen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Mechelen

  Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 332.000
  Woningen verkocht
  8
 • 2. Schweiberg-Dal

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 475.000
  Woningen verkocht
  1
 • 3. Verspreide huizen

  Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 595.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Mechelen

In Mechelen zijn de afgelopen maand 10 woningen verkocht. Makelaar Dionne makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Mechelen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Bommerigerweg 9 Damen Makelaardij € 797.500
In de Broekenweg 8 Dionne makelaars € 595.000
Schweibergerweg 60 Boon Heuvelland Makelaars € 475.000
Hoofdstraat 7 Dionne makelaars € 359.000
Bommerigerweg 2 Boon Heuvelland Makelaars € 310.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mechelen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Mechelen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 5 makelaars actief geweest in Mechelen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Mechelen.

Wat kost een makelaar in Mechelen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Mechelen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Mechelen van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Mechelen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Mechelen zijn € 1.900 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Mechelen?

+

De meest verkopende makelaar van Mechelen is Dionne makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Mechelen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Mechelen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Mechelen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Mechelen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!