Makelaars in Gulpen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Gulpen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 6 makelaars actief geweest in Gulpen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Gulpen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Gulpen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Gulpen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Gulpen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 364.000
 • Gemiddelde verkooptijd 70
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -49.000
 • Aantal transacties 12
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Gulpen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Gulpen

In Gulpen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 371.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -49.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Gulpen.

Bij de verkoop van een huis in Gulpen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 111 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 371.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Gulpen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Gulpen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 364.000.

Het meest voorkomende energielabel in Gulpen is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Gulpen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Gulpen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Gulpen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Gulpen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Dionne makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Gulpen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Gulpen.

Populaire buurten in Gulpen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Gulpen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Gulpen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Gulpen

  Verkooptijd
  70 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 364.000
  Woningen verkocht
  12

Top 5 woningen verkocht in Gulpen

In Gulpen zijn de afgelopen maand 12 woningen verkocht. Makelaar Dionne makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Gulpen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Beksweg 20 Dionne makelaars € 530.000
Ringweg 33 Dionne makelaars € 445.000
Rijksweg 210 Dionne makelaars € 439.000
Groeneweg 22 Damen Makelaardij € 425.000
Rijckerveld 17 Dionne makelaars € 399.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Gulpen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Gulpen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 6 makelaars actief geweest in Gulpen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Gulpen.

Wat kost een makelaar in Gulpen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Gulpen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Gulpen van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Gulpen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Gulpen zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Gulpen?

+

De meest verkopende makelaar van Gulpen is Dionne makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Gulpen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Gulpen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Gulpen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Gulpen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!