Topmakelaars

Topmakelaars is een makelaar gevestigd in Maastricht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Topmakelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Topmakelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maastricht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Topmakelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Topmakelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 358.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 17.000
  • Aantal transacties 37
Meer informatie over Topmakelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Topmakelaars verkoopt

Topmakelaars is het meeste actief in Maastricht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Topmakelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Topmakelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maastricht 23 € 380.000
Geleen 4 € 252.000
Kerkrade 1 € 265.000
Sint Geertruid 1 € 345.000
Limbricht 1 € 279.000

Type woningen die Topmakelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Topmakelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Topmakelaars het meeste verkoopt is halfvrijstaande woning.

halfvrijstaande woning
33%
tussenwoning
24%
hoekwoning
15%
2 onder 1 kapwoning
12%
vrijstaande woning
12%
portiekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Topmakelaars

Wat kost Topmakelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Topmakelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Topmakelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Topmakelaars actief?

+

Topmakelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maastricht, Geleen, Kerkrade, Sint Geertruid en Limbricht.

In welk prijssegment is Topmakelaars actief?

+

Topmakelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Topmakelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 358.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maastricht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maastricht en vergelijkbaar is aan Topmakelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!