Makelaars in Urmond

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Urmond, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 24 makelaars actief geweest in Urmond. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Urmond helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Berg.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Urmond zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Urmond afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 331.000
 • Gemiddelde verkooptijd 49
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -77.000
 • Aantal transacties 50
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Urmond
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Urmond

In Urmond is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 233.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -77.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Urmond.

Bij de verkoop van een huis in Urmond is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 132 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 233.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 1800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Urmond. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Urmond weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 331.000.

Het meest voorkomende energielabel in Urmond is E. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Urmond. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Urmond

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Urmond? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Urmond. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Damen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Urmond, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Urmond.

 • Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 381.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 289.000
  Woningen verkocht
  5
 • Verkooptijd
  80 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 440.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 328.000
  Woningen verkocht
  3

Populaire buurten in Urmond

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Urmond? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Urmond. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Berg

  Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 332.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. Urmond ten oosten van Julianakanaal

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 315.000
  Woningen verkocht
  18
 • 3. Urmond ten westen van Julianakanaal

  Verkooptijd
  54 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 355.000
  Woningen verkocht
  9
 • 4. Nattenhoven

  Verkooptijd
  21 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 358.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Urmond

In Urmond zijn de afgelopen maand 50 woningen verkocht. Makelaar Damen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Urmond.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Raadhuisstraat 65 Kempen & Oberdorf € 599.000
Oude Poort 2 Heykens Makelaardij € 575.000
Schoorweg 35 LWM - Makelaars van nu € 545.000
Grachtstraat 9 Damen Makelaardij € 539.000
Belikstraat 5 Damen Makelaardij € 498.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Urmond

Hoeveel makelaars zijn er actief in Urmond?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 24 makelaars actief geweest in Urmond. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Urmond.

Wat kost een makelaar in Urmond?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Urmond is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Urmond van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Urmond?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Urmond zijn € 1.700 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Urmond?

+

De meest verkopende makelaar van Urmond is Damen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Urmond zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Urmond?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Urmond aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Urmond.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!