Makelaars in Meerssen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Meerssen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 27 makelaars actief geweest in Meerssen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Meerssen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Meerssen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Meerssen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Meerssen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 358.000
 • Gemiddelde verkooptijd 80
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 75.000
 • Aantal transacties 61
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Meerssen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Meerssen

In Meerssen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 345.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 75.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Meerssen.

Bij de verkoop van een huis in Meerssen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 136 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 345.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Meerssen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Meerssen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 358.000.

Het meest voorkomende energielabel in Meerssen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Meerssen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Meerssen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Meerssen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Meerssen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Tijs & Cyril Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Meerssen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Meerssen.

Populaire buurten in Meerssen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Meerssen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Meerssen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Meerssen

  Verkooptijd
  91 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 382.000
  Woningen verkocht
  42
 • 2. Rothem

  Verkooptijd
  59 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 303.000
  Woningen verkocht
  18
 • 3. Weert

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Meerssen

In Meerssen zijn de afgelopen maand 61 woningen verkocht. Makelaar Tijs & Cyril Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Meerssen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kuileneindestraat 51 R&T Vastgoed € 1.275.000
Gerbergaplantsoen 24 Tijs & Cyril Makelaardij € 850.000
Keizer Lothariusstraat 19 Ben Mordang Makelaardij € 750.000
Gerbergaplantsoen 7 Tijs & Cyril Makelaardij € 699.000
Gerbergaplantsoen 42 KENT Makelaars Limburg € 625.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Meerssen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Meerssen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 27 makelaars actief geweest in Meerssen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Meerssen.

Wat kost een makelaar in Meerssen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Meerssen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Meerssen van € 3.600 tot € 4.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Meerssen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Meerssen zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Meerssen?

+

De meest verkopende makelaar van Meerssen is Tijs & Cyril Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Meerssen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Meerssen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Meerssen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Meerssen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!