Makelaars in Bunde

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Bunde, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 19 makelaars actief geweest in Bunde. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Bunde helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Bunde.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Bunde zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Bunde afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 394.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -31.000
 • Aantal transacties 47
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Bunde
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Bunde

In Bunde is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 345.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -31.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Bunde.

Bij de verkoop van een huis in Bunde is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 138 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 345.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Bunde. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Bunde weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 394.000.

Het meest voorkomende energielabel in Bunde is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Bunde. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Bunde

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Bunde? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Bunde. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Tijs & Cyril Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Bunde, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Bunde.

Populaire buurten in Bunde

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Bunde? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Bunde. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Bunde

  Verkooptijd
  48 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 376.000
  Woningen verkocht
  46
 • 2. Kasen

  Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 1.195.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Bunde

In Bunde zijn de afgelopen maand 47 woningen verkocht. Makelaar Tijs & Cyril Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Bunde.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dennenberg 11 Tijs & Cyril Makelaardij € 1.195.000
Catharina Daemenstraat 2 Marinus & Partners € 950.000
Rustenburgstraat 13 Tijs & Cyril Makelaardij € 745.000
Huize Overbunde 8 Marinus & Partners € 695.000
Kloosterweg 27 Piet Stohr Makelaardij € 499.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bunde

Hoeveel makelaars zijn er actief in Bunde?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 19 makelaars actief geweest in Bunde. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Bunde.

Wat kost een makelaar in Bunde?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Bunde is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Bunde van € 3.900 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Bunde?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Bunde zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Bunde?

+

De meest verkopende makelaar van Bunde is Tijs & Cyril Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Bunde zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Bunde?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Bunde aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Bunde.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!