Eigen Haard Makelaardij

Eigen Haard Makelaardij is een makelaar gevestigd in Oegstgeest. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Eigen Haard Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Eigen Haard Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Oegstgeest en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Eigen Haard Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Eigen Haard Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Eigen Haard Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 485.000
  • Gemiddelde verkooptijd 36
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over Eigen Haard Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Eigen Haard Makelaardij verkoopt

Eigen Haard Makelaardij is het meeste actief in Oegstgeest. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Eigen Haard Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Eigen Haard Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oegstgeest 2 € 420.000
Leiderdorp 1 € 425.000
Leiden 1 € 675.000

Type woningen die Eigen Haard Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Eigen Haard Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Eigen Haard Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
67%
galerijflat
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Eigen Haard Makelaardij

Wat kost Eigen Haard Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Eigen Haard Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Eigen Haard Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.600.

Waar is Eigen Haard Makelaardij actief?

+

Eigen Haard Makelaardij heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oegstgeest, Leiderdorp en Leiden.

In welk prijssegment is Eigen Haard Makelaardij actief?

+

Eigen Haard Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Eigen Haard Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 485.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Oegstgeest

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Oegstgeest en vergelijkbaar is aan Eigen Haard Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!