Fides makelaars (ERA)

Fides makelaars (ERA) is een makelaar gevestigd in Leiden. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Fides makelaars (ERA) hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Fides makelaars (ERA) is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Leiden en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Fides makelaars (ERA). Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Fides makelaars (ERA) in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 471.000
  • Gemiddelde verkooptijd 34
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -19.000
  • Aantal transacties 67
Meer informatie over Fides makelaars (ERA)
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Fides makelaars (ERA) verkoopt

Fides makelaars (ERA) is het meeste actief in Leiden. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Fides makelaars (ERA) woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Fides makelaars (ERA) ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Leiden 53 € 474.000
Oegstgeest 5 € 337.000
Voorschoten 4 € 652.000
Leiderdorp 3 € 458.000
Den Haag 2 € 388.000

Type woningen die Fides makelaars (ERA) verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Fides makelaars (ERA) diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Fides makelaars (ERA) het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
portiekwoning
19%
hoekwoning
9%
2 onder 1 kapwoning
4%
bovenwoning
4%
tussenverdieping
4%
galerijflat
2%
halfvrijstaande woning
2%
maisonnette
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fides makelaars (ERA)

Wat kost Fides makelaars (ERA) bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Fides makelaars (ERA) voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Fides makelaars (ERA) je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.400 en de € 3.500.

Waar is Fides makelaars (ERA) actief?

+

Fides makelaars (ERA) heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Leiden, Oegstgeest, Voorschoten, Leiderdorp en Den Haag.

In welk prijssegment is Fides makelaars (ERA) actief?

+

Fides makelaars (ERA) is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Fides makelaars (ERA) actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 471.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Leiden

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Leiden en vergelijkbaar is aan Fides makelaars (ERA). Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!