Emil NVM Makelaars

Emil NVM Makelaars is een makelaar gevestigd in Voorburg. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Emil NVM Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Emil NVM Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Voorburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Emil NVM Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Emil NVM Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 395.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -31.000
  • Aantal transacties 57
Meer informatie over Emil NVM Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Emil NVM Makelaars verkoopt

Emil NVM Makelaars is het meeste actief in Voorburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Emil NVM Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Emil NVM Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Haag 18 € 439.000
Voorburg 18 € 331.000
Zoetermeer 7 € 360.000
Rijswijk 6 € 326.000
Leiderdorp 2 € 620.000

Type woningen die Emil NVM Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Emil NVM Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Emil NVM Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
portiekwoning
24%
bovenwoning
15%
hoekwoning
9%
2 onder 1 kapwoning
6%
galerijflat
6%
maisonnette
6%
vrijstaande woning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Emil NVM Makelaars

Wat kost Emil NVM Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Emil NVM Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Emil NVM Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Emil NVM Makelaars actief?

+

Emil NVM Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Haag, Voorburg, Zoetermeer, Rijswijk en Leiderdorp.

In welk prijssegment is Emil NVM Makelaars actief?

+

Emil NVM Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Emil NVM Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 395.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Voorburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Voorburg en vergelijkbaar is aan Emil NVM Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!