Rijnland Makelaars

Rijnland Makelaars is een makelaar gevestigd in Voorschoten. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Rijnland Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Rijnland Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Voorschoten en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Rijnland Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Rijnland Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 396.000
  • Gemiddelde verkooptijd 58
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -35.000
  • Aantal transacties 41
Meer informatie over Rijnland Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Rijnland Makelaars verkoopt

Rijnland Makelaars is het meeste actief in Voorschoten. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Rijnland Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Rijnland Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Voorschoten 14 € 508.000
Leiderdorp 14 € 343.000
Leidschendam 6 € 227.000
Leiden 4 € 439.000
Haaren 1 € 375.000

Type woningen die Rijnland Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Rijnland Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Rijnland Makelaars het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
35%
tussenwoning
27%
portiekflat
22%
hoekwoning
8%
maisonnette
4%
geschakelde woning
2%
halfvrijstaande woning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Rijnland Makelaars

Wat kost Rijnland Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Rijnland Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Rijnland Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Rijnland Makelaars actief?

+

Rijnland Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Voorschoten, Leiderdorp, Leidschendam, Leiden en Haaren.

In welk prijssegment is Rijnland Makelaars actief?

+

Rijnland Makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Rijnland Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 396.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Voorschoten

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Voorschoten en vergelijkbaar is aan Rijnland Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!