Conduct Vastgoed

Conduct Vastgoed is een makelaar gevestigd in Kaag. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Conduct Vastgoed hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Conduct Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kaag en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Conduct Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Conduct Vastgoed zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Conduct Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 1.038.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 3
Meer informatie over Conduct Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Conduct Vastgoed verkoopt

Conduct Vastgoed is het meeste actief in Kaag. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Conduct Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Conduct Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Oegstgeest 1 € 775.000
Den Haag 1 € 575.000
Wassenaar 1 € 1.765.000

Type woningen die Conduct Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Conduct Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Conduct Vastgoed het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
67%
hoekwoning
33%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Conduct Vastgoed

Wat kost Conduct Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 10.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 15.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Conduct Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Conduct Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 5.200 en de € 7.800.

Waar is Conduct Vastgoed actief?

+

Conduct Vastgoed heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Oegstgeest, Den Haag en Wassenaar.

In welk prijssegment is Conduct Vastgoed actief?

+

Conduct Vastgoed is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Conduct Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 1.038.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 8.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kaag

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kaag en vergelijkbaar is aan Conduct Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!