Noordam Makelaardij

Noordam Makelaardij is een makelaar gevestigd in De Lier. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Noordam Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Noordam Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in De Lier en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Noordam Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Noordam Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 404.000
  • Gemiddelde verkooptijd 42
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -13.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over Noordam Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Noordam Makelaardij verkoopt

Noordam Makelaardij is het meeste actief in De Lier. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Noordam Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Noordam Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
De Lier 16 € 395.000
Warnsveld 1 € 275.000
Amsterdam 1 € 950.000
Schipluiden 1 € 375.000
Maasdijk 1 € 375.000

Type woningen die Noordam Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Noordam Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Noordam Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
55%
portiekflat
10%
vrijstaande woning
10%
2 onder 1 kapwoning
7%
benedenwoning
7%
galerijflat
3%
geschakelde woning
3%
hoekwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Noordam Makelaardij

Wat kost Noordam Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Noordam Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Noordam Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Noordam Makelaardij actief?

+

Noordam Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in De Lier, Warnsveld, Amsterdam, Schipluiden en Maasdijk.

In welk prijssegment is Noordam Makelaardij actief?

+

Noordam Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Noordam Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 404.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in De Lier

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van De Lier en vergelijkbaar is aan Noordam Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!