MORRIS NVM makelaars l taxateurs

MORRIS NVM makelaars l taxateurs is een makelaar gevestigd in Den Hoorn. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt MORRIS NVM makelaars l taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. MORRIS NVM makelaars l taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Den Hoorn en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van MORRIS NVM makelaars l taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties MORRIS NVM makelaars l taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 463.000
  • Gemiddelde verkooptijd 31
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 264.000
  • Aantal transacties 23
Meer informatie over MORRIS NVM makelaars l taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar MORRIS NVM makelaars l taxateurs verkoopt

MORRIS NVM makelaars l taxateurs is het meeste actief in Den Hoorn. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar MORRIS NVM makelaars l taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt MORRIS NVM makelaars l taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Den Hoorn 9 € 553.000
Delft 6 € 414.000
Wateringen 2 € 512.000
Langerak 1 € 495.000
Valkenswaard 1 € 375.000

Type woningen die MORRIS NVM makelaars l taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat MORRIS NVM makelaars l taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat MORRIS NVM makelaars l taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
40%
hoekwoning
17%
portiekflat
17%
bovenwoning
7%
galerijflat
7%
maisonnette
7%
2 onder 1 kapwoning
3%
eindwoning
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in MORRIS NVM makelaars l taxateurs

Wat kost MORRIS NVM makelaars l taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van MORRIS NVM makelaars l taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer MORRIS NVM makelaars l taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is MORRIS NVM makelaars l taxateurs actief?

+

MORRIS NVM makelaars l taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Den Hoorn, Delft, Wateringen, Langerak en Valkenswaard.

In welk prijssegment is MORRIS NVM makelaars l taxateurs actief?

+

MORRIS NVM makelaars l taxateurs is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar MORRIS NVM makelaars l taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 463.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Den Hoorn

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Den Hoorn en vergelijkbaar is aan MORRIS NVM makelaars l taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!