Makelaars in Den Hoorn

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Den Hoorn, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 12 makelaars actief geweest in Den Hoorn. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Den Hoorn helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Den Hoorn.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Den Hoorn zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Den Hoorn zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Den Hoorn afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 825.000
 • Gemiddelde verkooptijd 134
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 15.000
 • Aantal transacties 1
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Den Hoorn
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Den Hoorn

In Den Hoorn is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 489.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 15.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Den Hoorn.

Bij de verkoop van een huis in Den Hoorn is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 139 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 489.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Den Hoorn. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Den Hoorn weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 825.000.

Het meest voorkomende energielabel in Den Hoorn is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Den Hoorn. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Den Hoorn

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Den Hoorn? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Den Hoorn. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat MORRIS NVM makelaars l taxateurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Den Hoorn, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Den Hoorn.

Populaire buurten in Den Hoorn

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Den Hoorn? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Den Hoorn. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Den Hoorn

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 480.000
  Woningen verkocht
  49

Top 1 woningen verkocht in Den Hoorn

In Den Hoorn zijn de afgelopen maand 1 woningen verkocht. Makelaar MORRIS NVM makelaars l taxateurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 1 woningen verkocht in Den Hoorn.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Tramkade 10 MORRIS NVM makelaars l taxateurs € 1.050.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Den Hoorn

Hoeveel makelaars zijn er actief in Den Hoorn?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 12 makelaars actief geweest in Den Hoorn. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Den Hoorn.

Wat kost een makelaar in Den Hoorn?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Den Hoorn is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Den Hoorn van € 8.300 tot € 10.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Den Hoorn?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Den Hoorn zijn € 4.100 a € 6.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Den Hoorn?

+

De meest verkopende makelaar van Den Hoorn is MORRIS NVM makelaars l taxateurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Den Hoorn zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Den Hoorn?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Den Hoorn aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Den Hoorn.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!