Van Daal Makelaardij

Van Daal Makelaardij is een makelaar gevestigd in Delft. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Van Daal Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Daal Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Delft en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Daal Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Daal Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 463.000
  • Gemiddelde verkooptijd 57
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -51.000
  • Aantal transacties 133
Meer informatie over Van Daal Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Daal Makelaardij verkoopt

Van Daal Makelaardij is het meeste actief in Delft. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Daal Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Daal Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Delft 111 € 458.000
Den Hoorn 9 € 484.000
Delfgauw 4 € 598.000
Rijswijk 4 € 468.000
Nootdorp 3 € 388.000

Type woningen die Van Daal Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Daal Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Daal Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
46%
portiekwoning
16%
hoekwoning
11%
benedenwoning
8%
eindwoning
5%
galerijflat
4%
bovenwoning
3%
maisonnette
3%
2 onder 1 kapwoning
2%
penthouse
1%
vrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Daal Makelaardij

Wat kost Van Daal Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Daal Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Daal Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Van Daal Makelaardij actief?

+

Van Daal Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Delft, Den Hoorn, Delfgauw, Rijswijk en Nootdorp.

In welk prijssegment is Van Daal Makelaardij actief?

+

Van Daal Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Daal Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 463.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Delft

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Delft en vergelijkbaar is aan Van Daal Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!