ZO makelaars – ZO.nl

ZO makelaars – ZO.nl is een makelaar gevestigd in Delft. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ZO makelaars – ZO.nl hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. ZO makelaars – ZO.nl is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Delft en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ZO makelaars – ZO.nl. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij ZO makelaars – ZO.nl zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties ZO makelaars – ZO.nl in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 338.000
  • Gemiddelde verkooptijd 63
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 10
Meer informatie over ZO makelaars – ZO.nl
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar ZO makelaars – ZO.nl verkoopt

ZO makelaars – ZO.nl is het meeste actief in Delft. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ZO makelaars – ZO.nl woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ZO makelaars – ZO.nl ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Delft 8 € 313.000
Den Haag 1 € 365.000
Delfgauw 1 € 509.000

Type woningen die ZO makelaars – ZO.nl verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ZO makelaars – ZO.nl diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ZO makelaars – ZO.nl het meeste verkoopt is galerijflat.

galerijflat
40%
tussenwoning
30%
maisonnette
20%
bovenwoning
10%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ZO makelaars – ZO.nl

Wat kost ZO makelaars – ZO.nl bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ZO makelaars – ZO.nl voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ZO makelaars – ZO.nl je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is ZO makelaars – ZO.nl actief?

+

ZO makelaars – ZO.nl heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Delft, Den Haag en Delfgauw.

In welk prijssegment is ZO makelaars – ZO.nl actief?

+

ZO makelaars – ZO.nl is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ZO makelaars – ZO.nl actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 338.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Delft

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Delft en vergelijkbaar is aan ZO makelaars – ZO.nl. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!