Makelaars in Pijnacker

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Pijnacker, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 36 makelaars actief geweest in Pijnacker. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Pijnacker helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Pijnacker-Centrum/Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Pijnacker zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Pijnacker afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 531.000
 • Gemiddelde verkooptijd 36
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -42.000
 • Aantal transacties 177
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Pijnacker
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Pijnacker

In Pijnacker is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 474.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -42.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Pijnacker.

Bij de verkoop van een huis in Pijnacker is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 474.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Pijnacker. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Pijnacker weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 531.000.

Het meest voorkomende energielabel in Pijnacker is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Pijnacker. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Pijnacker

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Pijnacker? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Pijnacker. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat De Laen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Pijnacker, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Pijnacker.

Populaire buurten in Pijnacker

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Pijnacker? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Pijnacker. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Pijnacker-Centrum/Dorp

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 513.000
  Woningen verkocht
  27
 • 2. Tolhek

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 472.000
  Woningen verkocht
  24
 • 3. Klapwijk

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 479.000
  Woningen verkocht
  24
 • 4. Ackerswoude

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 655.000
  Woningen verkocht
  21
 • 5. Pijnacker Noord

  Verkooptijd
  26 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 392.000
  Woningen verkocht
  20

Top 5 woningen verkocht in Pijnacker

In Pijnacker zijn de afgelopen maand 177 woningen verkocht. Makelaar De Laen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Pijnacker.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Nieuwkoopseweg 17 Westmaas Makelaardij B.V. € 1.950.000
Polderweg 10 Bakker en Steffen, NVM Makelaars en Taxateurs B.V. € 1.350.000
Kerkweg 70 a Roepman Makelaardij NVM € 1.175.000
Vlielandseweg 71 Baljon makelaars € 1.095.000
Zwetkade 28 Dijksman & Partners Woningmakelaars en Taxateurs € 1.095.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Pijnacker

Hoeveel makelaars zijn er actief in Pijnacker?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 36 makelaars actief geweest in Pijnacker. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Pijnacker.

Wat kost een makelaar in Pijnacker?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Pijnacker is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Pijnacker van € 5.300 tot € 6.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Pijnacker?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Pijnacker zijn € 2.700 a € 4.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Pijnacker?

+

De meest verkopende makelaar van Pijnacker is De Laen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Pijnacker zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Pijnacker?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Pijnacker aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Pijnacker.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!