WVK Makelaars

WVK Makelaars is een makelaar gevestigd in Voorburg. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt WVK Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. WVK Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Voorburg en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van WVK Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties WVK Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 623.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 47.000
  • Aantal transacties 77
Meer informatie over WVK Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar WVK Makelaars verkoopt

WVK Makelaars is het meeste actief in Voorburg. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar WVK Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt WVK Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nootdorp 25 € 570.000
Den Haag 18 € 603.000
Voorburg 13 € 580.000
Leidschendam 10 € 970.000
Pijnacker 3 € 677.000

Type woningen die WVK Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat WVK Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat WVK Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
28%
2 onder 1 kapwoning
15%
vrijstaande woning
15%
hoekwoning
10%
portiekflat
8%
bovenwoning
6%
benedenwoning
5%
portiekwoning
3%
tussenverdieping
3%
maisonnette
2%
galerijflat
1%
geschakelde woning
1%
halfvrijstaande woning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in WVK Makelaars

Wat kost WVK Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 6.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 9.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van WVK Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer WVK Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 3.100 en de € 4.700.

Waar is WVK Makelaars actief?

+

WVK Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nootdorp, Den Haag, Voorburg, Leidschendam en Pijnacker.

In welk prijssegment is WVK Makelaars actief?

+

WVK Makelaars is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar WVK Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 623.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 5.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Voorburg

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Voorburg en vergelijkbaar is aan WVK Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!