Flaton Makelaars Taxateurs

Flaton Makelaars Taxateurs is een makelaar gevestigd in Pijnacker. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Flaton Makelaars Taxateurs hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Flaton Makelaars Taxateurs is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Pijnacker en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Flaton Makelaars Taxateurs. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Flaton Makelaars Taxateurs in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 413.000
  • Gemiddelde verkooptijd 55
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 243.000
  • Aantal transacties 16
Meer informatie over Flaton Makelaars Taxateurs
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Flaton Makelaars Taxateurs verkoopt

Flaton Makelaars Taxateurs is het meeste actief in Pijnacker. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Flaton Makelaars Taxateurs woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Flaton Makelaars Taxateurs ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Pijnacker 11 € 476.000
Rijswijk 1 € 275.000
Delft 1 € 269.000
Eygelshoven 1 € 175.000
Den Haag 1 € 219.000

Type woningen die Flaton Makelaars Taxateurs verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Flaton Makelaars Taxateurs diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Flaton Makelaars Taxateurs het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
25%
portiekflat
18%
eindwoning
14%
hoekwoning
11%
bovenwoning
7%
galerijflat
7%
maisonnette
7%
2 onder 1 kapwoning
4%
benedenwoning
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Flaton Makelaars Taxateurs

Wat kost Flaton Makelaars Taxateurs bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Flaton Makelaars Taxateurs voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Flaton Makelaars Taxateurs je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.100.

Waar is Flaton Makelaars Taxateurs actief?

+

Flaton Makelaars Taxateurs heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Pijnacker, Rijswijk, Delft, Eygelshoven en Den Haag.

In welk prijssegment is Flaton Makelaars Taxateurs actief?

+

Flaton Makelaars Taxateurs is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Flaton Makelaars Taxateurs actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 413.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Pijnacker

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Pijnacker en vergelijkbaar is aan Flaton Makelaars Taxateurs. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!